FANDOM


Czech - Vznešený Hvězdný Drak
"Vznešený Drak" + "Drak Hvězdného Prachu" + 1 ne-Tunerové Monstrum Můžeš obětovat tuto kartu, abys zrušil aktivaci protivníkova Kouzla, Pasti nebo Efektového monstra a zničit všechny karty tvého protivníka. Jednou za kolo, můžeš zrušit efekt(y) 1 protivníkova monstra až do Konečné fáze. Pokud může být daný efekt aktivován, můžeš ho použít jednou jako efekt této karty. Během Konečné fáze, vrať tuto kartu z pole do Extra balíku a vyvolej 1 "Draka Hvězdného Prachu" z Hrobu.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.